Increderea-partea a II-a

Posted On June 17, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped one response

Acum ceva timp vorbeam despre incredere si nu intelegeam cum iti poti pierde increderea in cineva. Ei bine, acum stiu. Stiu cum este sa iti pui toate sperantele in cineva si acea persoana sa le faca zob. Acelei persoane nici macar sa nu ii pese de ceea ce simti tu si de consecintele purtarii ei de cacat.
Fiecare este pentru el. Fiecare nu se gandeste decat la el. Nu ne pasa de lacrimile altora. Nu ne pasa de cei care nu au si au nevoie.
Ce ma doare cel mai rau este ca eu nici nu am cerut ajutorul. Acea persoana s-a oferit. Problema mea putea sa fie rezolvata cu mult timp in urma. Nu iti faci pic de grija pana intr-o zi cand iti dai seama ca nu mai ai ce sa faci si nu iti mai ramane decat sa fierbi nestiind ce sa ii spui acelei persoane. Sa simti cum ai vrea sa dai un telefon si sa ii strigi in fata ceea ce ai vrea sa ii spui. Sa iti doresti sa se simta si ea sau el ca tine. Sa simti cum te darami gandindu-te la un singur lucuru.
Ei bine asa sper sa se simta cei care ii fac pe altii sa simta ca sentimentele unui gandac sunt mai importante decat ale lor si se ofera sa faca niste lucruri de care stiu ca nu sunt in stare.

Update: totul s-a terminat cu bine. Multumesc anumitor persoane fff mult si sper sa ma ierte pentru rugaminti.

Advertisements

One Response to “Increderea-partea a II-a”

  1. Cony

    Unii chiar nu stiu cand intrec anumite limite sau cand devin penibili. Dar se ofera sa te ajute, desi nu pot si nu stiu exact ce trebuie sa faca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s