Poveste de trezire

Posted On March 26, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

Deci ce poate sa fie mai crunt decat o dimineata cand te scoli la 7? NIMIC! Tocmai cand iti doresti sa iti petreci intreaga viata dormind suna nenorocitul ala de telefon. Iti vine sa il arunci la un moment dat. Te gandesti ca mai urmeaza inca 18 ore pana ai ocazia sa te culci din nou. Te gandesti ca nu ai chef sa vezi toate persoanele alea enervant de vesele (cum dracu’ pot sa fie asa de zambitoari cand iti pica ochii in caiet?) Toti se prefac treji. Dar de fapt toti tanjesc dupa o perna (si dupa o cana mareeee cu cafea fierbinte).
De cva timp caut o poveste de trezire si nu am pic de noroc. Nimic nu ma poate face sa ma dau jos din pat. Cand ma gandesc cate am de facut in ziua aia imi bag capul sub perna si astept sa mai treaca cva timp. Pana la urma ma tarasc pana la usa. Perna aia nenorocita imi face cu ochiul. Ce puii mei de vina am eu? Sunt o somnoroasa incurabila. Weekendul perfect din punctul meu de vedere? Soooomn si muzica. In rest nu imi trebuie nimic. Imi iei muzica, sunt buna de aruncat. Nu ma lasi sa dorm. Ei bine, aici mai mult sufera ceilalti. Nervii mei sunt sub nivelul marii, tip si daca eu nu pot sa dorm nimeni nu o sa poata.
Maine este o zi tampita: ma scol la 7. Deci, nu incercati sa vb cu mine doar daca aveti o cafea mare de la Starbucks in mana. Cafeaua pentru mine, logic!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s