Incerc sa respir sub apa…

Posted On March 24, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

…si nu pot firar sa fie. Instinctul imi spune sa ma opresc tocmai cand imi fac curaj. Incercam sa facem lucruri care par nebunesti ca idee…si ne oprim. De ce? Ma seaca de cateva zile intrebarea asta. Nu stiu raspunsul si nimeni nu pare sa il stie. Toata lumea imi zice ca intervine ratiunea. Din punctul meu de vedere as vrea sa o manance ciuma de ratiune. Eu vreau sa respir sub apa. Ce dracu’ are ea cu mine si cu ce vreau eu?
Pe moment imi doresc sa ma lase toti in pace sa fac ce vreau. Atunci cand lucrurile nu o sa iasa cum vreau eu o sa ma opresc si o sa las ratiunea sa intre din nou in functiune. Pana atunci…NICI MACAR O SANSA.
In ultimul timp am avut de facut niste desene cu o tema data. In viata mea nu am muncit mai mult la niste nenorocite de desene. Atat de plictisitor… Simteam cum seaca imaginatia in mine si eu nu puteam sa fac nimic sa o impiedic. Nu puteam sa zic ca mi-se falfaie de desene pentru ca nu suport sa imi faca cineva o scena ca nu am facut aia si cealalta…Deci imaginatia mea este la pamant. Si nici nervii mei nu sunt cu mult mai sus.
Cam atat pentru azi. Daca nu o sa imi fie lene maine o sa va scriu mai mult. Pana atunci:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s